DiscRauxa és una empresa especialitzada en els Espectacles i Sonoritzacions de Petit Format i Discomòbils. Està pensada per oferir-vos tot el que necessiteu quan volgueu dur a terme un espectacle de petit format, com ara:

  • Disc-joqueis professionals per a les teves celebracions.
  • Discomòbil per a Festes Majors i Festes Privades, Casaments i altres tipus d’events que requereixin música.
  • Espectacles de petit format, com ara: Monòlegs Paramount Comedy, Karaoke, Petits concerts de Cantautor.

DiscRauxa és una discomòbil i empresa d’espectacles, que ofereix serveis professionals de sonorització, il·luminació i vídeo, per a noces, festes privades, convencions i esdeveniments professionals de tota classe. Està situada a la zona de Girona i dóna servei a tota Catalunya.

Experiència

DiscRauxa Discomòbil està formada per joves amb més de 20 anys d’experiència en el sector, i amb una llarga i reconeguda carrera professional com disc-joqueis en moltes discoteques de referència del país. Segueixen permanentment en actiu els caps de setmana, per estar en contacte amb les últimes novetats i tendències musicals.

Alhora, els seus estudis universitaris com a Enginyers de Telecomunicacions especialitzats en producció i mastering musical, els dóna una base molt sòlida en el terreny de les discomòbils i tot tipus de sonoritzacions.

Serveis que ofereix

El seu repte és satisfer les vostres il·lusions i organitzar tots els detalls que necessiteu per fer del vostre esdeveniment un dia únic i molt especial. Comptareu amb moltes solucions i propostes musicals de gran qualitat, pensades perquè tot surti a la perfecció.

El seu repertori cobreix totes les novetats musicals del moment, i estils com pachanga, rock and roll, twist, rumba, pop rock espanyol, música dels 70, 80 i 90, música comercial de ball, house i tecno, i estan especialitzats en música catalana.

Forma de treball

DiscRauxa s’adapta de forma dinàmica a les vostres propostes, dissenyant sempre la solució que millor s’adapti a les vostres necessitats i preus. Expliqueu el que desitgeu i es buscarà la manera més fidel i econòmica per aconseguir el que us proposeu.

L’equip treballa sense prendre protagonisme en el vostre esdeveniment i per a això es requereix conèixer bé al client. D’aquesta manera, amb reunions prèvies a l’esdeveniment, s’aconsegueix escriure un guió perquè no us preocupeu de la part musical en cap moment durant l’esdeveniment.

Els components de DiscRauxa som joves emprenedors professionals en el camp dels espectacles musicals, que després d’haver treballat en vàries empreses del sector, ens decidim a emprendre la nostra pròpia aventura en sol·litari. A més, compte amb el fet que DiscRauxa disposa d’un equip humà dotat d’estudis universitaris de llicenciatura en el camp de l’electrònica, so i telecomunicacions. D’aquesta manera, la professionalització de l’empresa queda clara respecte altres empreses sense una base científica al darrere.

JOU TARRAT
Gerent i Dj

SÍLVIA MANZANO
Organització i WebMaster

silvia manzano

COL·LABORADORS EXTERNS
Col·laboradors

jou, isaac i xevi

Biografia JoU Tarrat

Llegir més